dinsdag 10 januari 2012

Laatst gepost...

9 November 2010... De datum dat ik mijn laatste blogbericht postte. Inmiddels is het januari 2012, ruim een jaar later en wat is er het afgelopen jaar een hoop gebeurd!

Eindelijk maakte ik die nieuwe start, na anderhalf jaar "zwerven". Eindelijk koos ik voor mezelf en ging ik voor het geluk. Vooruit kijken. Niet meer achterom. En wat was dat heerlijk! Ik leefde mijn leven zonder rekening te houden met iemand, alleen maar voor mezelf. Ik had het prima naar m'n zin. Ik volgde een opleiding. Had het hartstikke druk. Redde mezelf financieel en emotioneel (het laatste uiteraard met wat hulp van mn vriendinnen en familie). Mijn leven klopte.

En ineens was daar een man. Iemand met dezelfde humor, dezelfde denkwijzen, iemand met dezelfde visie op het leven, iemand die me aan het lachen maakte, me de hele dag bezig hield, iemand die me begreep en me aanvulde. Marcel. Vanaf de tweede date zo goed als onafscheidelijk. En wat voelt het bijzonder. Als thuiskomen.

Nu nog geen jaar later wonen we samen en maken we plannen voor de toekomst. <3
Ik heb rust gevonden en krijg langzaamaan weer zin en tijd om creatief bezig te zijn.

Op het blog van Revlie Schuit zag ik gisteren een filmpje over een "mixed media canvas" en wilde direct aan de slag! Vanmiddag de materialen gescoord en inmiddels 2 canvassen gemaakt! (Arme Marcel, niet alleen staan zijn hele huis en garage vol met mijn spullen, straks hangt het er ook nog vol mee.... :p)
Aangezien het nu te donker is om goede foto's te maken, kom ik van de week nog even terug met beeldmateriaal! En om met "Revlie's woorden" te spreken; 'Life is good'. It really is!

5 opmerkingen:

Floortje zei

WAUW Elena! Deze post spet van het scherm...wat super voor je! Je hebt dus de juiste weg bewandeld. Ik ben blij voor je enne....erg benieuwd naar je canvas!

Dora zei

Meid geniet ervan, wat leuk dat je er weer bent, en soms is dat toch heerlijk even niet bloggen omdat het er niet van komt er ook andere dingen spelen in het leven, en ook daar moet je van genieten...ik kijk uit naar je creaties maar belangrijker is dat je met volle overtuiging geniet van wat je doet!

Elena zei

Thanks ladies!

Daniƫlle zei

Heerlijk om dit allemaal te lezen. Ik ben zoooo blij voor je!

X Daan

Elena zei

Thanks Daan!