woensdag 7 oktober 2009

Miniboekje!

In mn vorige berichtje gaf ik al aan dat ik liever een miniboekje was gaan maken.... Dat doe ik dan dus een dag later! Hahaha! Dit papier heb ik ooit in een miniboekje gezien bij Scrapbook Nederland en ik werd op slag verliefd, wat een mooie kleuren en patronen. Gisteren stuitte ik er weer op en ben gelijk aan de slag gegaan. Ik heb een kartonnen kinderboekje opgeschuurd en de pagina's per drie aan elkaar geplakt. Anders werden het wel heeeeeel veel werk... ;-) Het papier is van K&Company en ik heb de SD-kaart Noteworthy van de Slice gebruikt.

4 opmerkingen:

Joke zei

En zo'n minialbum aak jij in minder dan een dag?
Huh, mag ik op cursus bij je?

Het papier van de kaart die ik gemaakt heb is van Teresa Collins. De serie heet "Crush" en ik heb het papier gekocht bij P&P in Doorn. Op het papier staat dat de serie uit 2008 is.
Als je op mijn blog kijkt bij 15 september zie je nog een kaartje gemaakt met hetzelfde papier.

Ik hoop dat het nog t koop is.
Groetjes,
Joke.

Alexandra zei

Leuk miniboekje. Heb je snel gemaakt, maar het resultaat is prachtig. Toch wel handig die kinderboekjes. Het is ook mooi papier wat je gebruikt heb.

Daniƫlle zei

En daar is turbo-El weer, eventjes een miniboekje gemaakt... ;-) Ik vind hem echt onwijs mooi!!!

Enneh, je hebt dit boekje helemaal niet nodig hoor. Kijk gewoon in de spiegel, want je ziet er super uit!

Floortje zei

Je bent lekker op dreef Elena! Mooie kaarten en je mini boekje is super! Ik ben ook verbaasd over de snelheid...doe er zelf minimaal een week over!
Groetjes, Floortje